دوشنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰
خانه / مقالات / مقاله آموزشی / آموزش قدم به قدم چالش‌های فصل ششم از چپتر دوم Fortnite

آموزش قدم به قدم چالش‌های فصل ششم از چپتر دوم Fortnite

فصل ششم از چپتر دوم فورتنایت با نام Primal روز سه شنبه ۲۶ اسفند ماه در دسترس قرار گرفت و در این مطلب راهنمای چالش‌های فورتنایت را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.

چپتر دوم فصل ششم فورتنایت

برخلاف فصل‌های گذشته که ابتدا یک رویداد داستانی برگزار و سپس فصل مورد نظر تمام می‌شد، اپیک گیمز (Epic Games)، سازنده و ناشر فورتنایت، تصمیم گرفت فصل ششم را متفاوت آغاز کند. ازاین‌رو به‌جای مشاهده‌ی یک رویداد برای پایان فصل پنجم، رویداد Zero Crisis Finale برای فصل ششم معرفی شد. بازیکنان با انجام یک رویداد تک‌نفره پیش مقدمه ورود به فصل ششم را فراهم می‌کنند. فصل پرایمال روز سه شنبه ۲۶ اسفند ماه در دسترس قرار گرفت و شاهد انتشار یک آپدیت حجیم‌تر نسبت‌به قبل برای بازی بودیم. طبق روال همیشه، ماهم با آغاز فصل ششم، راهنمای چالش‌های فورتنایت را برای شما آماده کرده‌ایم. در نظر داشته باشید که این مطلب هر هفته با آموزش چالشهای هفتگی فورتنایت به‌روزرسانی می‌شود.

مطلب مرتبط: جزئیات و تغییرات فصل ششم از چپتر دوم فورتنایت

یکی از مواردی که در فصل ششم شاهد آن هستیم، اضافه شدن حیواناتی نظیر مرغ، گرگ و گراز به بازی است. بازیکنان می‌توانند آن‌ها را رام کرده و به‌عنوان یک مزیت در محیط استفاده یا با کشتن‌شان، استخوان و گوشت کسب کنند. در ادامه می‌توانید راهنمای چالش های فصل ششم از چپتر دوم فورتنایت را مشاهده کنید:

مندلورین در حال شکار بازیکنان در فورتنایت

چالش‌های هفته اول فصل ششم فورتنایت – Primal

اسم چالش توضیحات

Hunt Wildlife

پنج حیوان داخل بازی را بکشید

Craft Primal weapons using bones and makeshift weapons

سه سلاح پرایمال بسازید

Craft a hunter’s cloak

یک Cloak بسازید

Talk to characters

با سه کاراکتر داخل بازی صحبت کنید

Collect mechanical parts from vehicles, trailers, buses, or tractors

پنج پارت ماشین، اتبوس، تراکتور یا تریلی‌های داخل بازی را جمع کنید

Craft mechanical weapons using mechanical parts and a makeshift weapon

از اجزای مکانیکی استفاده کرده و سلاح‌های مکانیکی بسازید

Find golden artifacts near The Spire

پیدا کردن آرتیفکت‌های طلایی در نزدیکی The Spire

چالش های هفته اول از فصل ششم فورتنایت چپتر ۲ برای آشنایی بازیکنان با ویژگی‌های جدید بازی درنظر گرفته شده است. در جریان اولین هفته، باید پنج عدد از حیوان‌های بازی را بکشید که به تازگی به بازی اضافه شده‌اند. در ادامه، باید سه سلاح پرایمال بسازید. ساخت و ساز ویژگی جدیدی است که به فصل پرایمال اضافه شده و بازیکنان سلاح‌هایی را کسب می‌کنند که می‌توانند با جمع‌آوری استخوان، آن‌ها را به سلاح پرایمال تبدیل کنند. برای پیدا کردن آرتیفکت در نزدیکی محیط The Spire، باید به جنوب شرقی‌ترین نقطه محیط The Spire بروید.

در ادامه، منوی Craft را باز کنید که درکنار منوی Inventory قرار دارد. در این بخش آیتمی به نام Hunter’s cloak قرار دارد. بازیکنان با جمع‌آوری پیش نیاز مورد نظر برای این آیتم، می‌توانند آن را بسازند. برداشتن اجزای مکانیکی یکی از وسایل نقلیه‌های ذکر شده، یکی از ساده‌ترین چالش های این هفته است. تنها کافی است یک ماشین پیدا کرده و با کلنگ خود آن را تخریب کنید. دراین‌میان اجزای مکانیکی درکنار متریال آهن در اختیار شما قرار داده می‌شود. درکنار سلاح‌های پرایمال که با استخوان ساخته می‌شوند، برای ساخت تعدادی از سلاح‌های بازی هم به اجزای مکانیکی وسایل نقلیه نیاز دارید که با جمع‌آوری آن‌ها می‌توانید سلاح مورد نظر را به‌راحتی بسازید.

کاراکتر انیمه‌ای در بازی فورتنایت

چالش‌های هفته دوم فورتنایت – Primal

اسم چالش توضیحات

Craft a Mechanical Bow, a Mechanical Explosive Bow, and a Mechanical Shockwave Bow

یک کمان مکانیکی، یک کمان مکانیکی انفجاری و یک کمان مکانیکی Shockwave بسازید

Deal damage with Mechanical Weapons

با سلاح‌های مکانیکی به سایر بازیکنان آسیب وارد کنید (میزان آسیب رسانی ۳۰۰)

Deal damage to opponents

به‌سایر بازیکنان آسیب وارد کنید (میزان آسیب رسانی ۱۰۰۰)

Ride different Ziplines

از پنج زیپلاین مختلف بازی استفاده کنید

Obtain literature samples from Pleasant Park, Lazy Lake, or Retail Row

چهار Literature Sample را در یکی از محیط‌های Pleasant Park، Lazy Lake یا Retail Row به‌دست آورید

Get a headshot with a bow

با کمان یک نفر را هدشات کنید

چالش های هفته دوم از فصل ششم به‌گونه‌ای است که بازیکنان می‌توانند آن‌ها را با یکدیگر ترکیب کرده تا سریع‌تر تمام شوند. در جریان اولین چالش، باید سه نوع کمان مختلف را به‌واسطه‌ی سیستم ساخت و ساز بازی بسازید. کاربران می‌توانند این چالش را با چالش هدشات زدن با کمان انجام دهند. همچنین باید با سلاح‌های مکانیکی بازی هم به‌سایر بازیکنان آسیب برسانید. حال می‌توانید ازطریق کمان‌های ساخته شده به بازیکنان آسیب وارد کنید یا به‌سراغ سایر سلاح‌های مکانیکی بازی بروید، زیرا دو چالش بر پایه آسیب‌رساندن به‌سایر بازیکنان طراحی شده است.

ازاین‌رو می‌توانید آن‌ها را با سلاح‌های مکانیکی کسب کنید، زیرا در یکی از آن‌ها باید با سلاح مکانیکی به سایر بازیکنان فورتنایت آسیب وارد کنید. دراین‌میان اشاره کنم که بازیکنان باید به‌سراغ پنج زیپلاین مختلف در بازی رفته و از آن‌ها استفاده کنند. یادتان باشد که از زیپلاین‌های یکسان استفاده نکنید. 

چالش Obtain literature samples from Pleasant Park, Lazy Lake, or Retail Row

در جریان این چالش بازیکنان باید کتاب‌های ادبی مختلفی را بردارند که در یکی از سه محیط ذکر شده قرار گرفته است. با تماشای ویدیو زیر، محل دقیق آن‌ها را متوجه خواهید شد.

چالش‌های هفته سوم فورتنایت – Primal

اسم چالش توضیحات

Fly 20 meters with a chicken

به‌واسطه‌ی یک مرغ ۲۰ متر پرواز کنید

Hunt a chicken

یک مرغ را شکار کنید

Catch fish at Camp Cod, Lake Canoe, or Stealthy Stronghold

در یکی از مکان‌های Camp Cod، Lake Canoe یا Stealthy Stronghold پنج ماهی بگیرید

Deal damage with shotguns

با سلاح‌های شاتگان به سایر بازیکنان آسیب وارد کنید (میزان آسیب‌رسانی ۱۰۰۰)

Get headshots with rifles

به سلاح رایفل پنج نفر را هدشات کنید

Deal damage within 20 meters using a pistol

با سلاح پیستول و در فاصله ۲۰ متری از سایر بازیکنان، به هدف خود آسیب وارد کنید (میزان آسیب رسانی ۵۰۰)

Eliminate Raptor, Zenith, or Blackheart

یک رپتر، زنیث یا بلک‌هارت را بکشید

در جریان چالش های هفته سوم از فصل ششم، بازیکنان باید یک مرغ را شکار کرده و به‌واسطه‌ی یک مرغ دیگر، ۲۰ متر را پرواز کنند. می‌توانند ابتدا ۲۰ متر ازطریق یک مرغ پرواز و سپس او را شکار کنید. در ادامه، باید به یکی از محیط‌های Camp Cod، Lake Canoe یا Stealthy Stronghold بروید و ماهی بگیرید. بازیکنان می‌توانند به‌صورت ترکیبی از تمامی محیط‌ها برای ماهیگیری استفاده کنند. 

در جریان آسیب رساندن به سایر دشمنان، دو چالش متفاوت برای شما درنظر گرفته شده است. در اولین چالش باید با یکی از شاتگان‌های بازی به بازیکنان آسیب برسانید و میزان آسیب درنظر گرفته شده، ۱۰۰۰ است. در چلنج دوم این بخش هم باید با پیستول به بازیکنان آسیب وارد کنید. یادتان باشد که باید خیلی به آن‌ها نزدیک باشید. در انتها، به‌واسطه‌ی یکی از رایفل های بازی، پنج نفر را هدشات کنید و یکی از سه حیوان ذکر شده (رپتر، زنیث یا بلک‌هارت) را شکار کنید.

نگاه به آسمان در بازی فورتنایت

چالش‌های هفته چهارم فورتنایت – Primal

اسم چالش توضیحات

Set structures on fire

روی آتش ۱۰ سازه مختلف را بسازید

Search chests

هفت صندوق را باز کنید

Eliminate opponents with weapons of Rare rarity or higher

سه بازیکن را با سلاح‌های حداقل ارزش Rare از بین ببرید

Shockwave wildlife using a shockwave grenade or bow

ازطریق نارنجک Shockwave یا کمان مربوطه به حیوان‌ها شک الکتریکی وارد کنید

Tame wildlife

یکی از حیوان‌های بازی را رام کنید

Deal damage to opponents with The Recycler

با The Recycler به سایر بازیکنان آسیب وارد کنید (میزان آسیب رسانی ۳۰۰)

Revive a teammate

یکی از هم تیمی‌های خود را زنده کنید

در جریان چلنج های هفته چهارم، بازیکنان باید هفت صندوق را باز کنند و مهم نیست که در کدام یک از محیط‌های بازی، این کار را انجام می‌دهید. همچنین باید روی آتش، ۱۰ سازه مختلف را بسازید. در ادامه، به‌سراغ سلاح‌هایی با ارزش Rare یا بالاتر رفته و سه بازیکن را بکشید. کمان Shockwave و نارنجک Shockwave دو آیتمی هستند که ازطریق آن‌ها می‌توانید به دشمنان شُک الکتریکی وارد کنید. حال باید ازطریق یکی از این دو آیتم ذکر شده، به حیوان‌های وحشی جهان بازی شُک وارد کنید.

در ادامه چالش های هفته چهارم از چپتر دوم فورتنایت، باید به سراغ یکی از حیوان‌ها، نظیر گرگ و گراز بروید و آن‌ها را رام کنید. همچنین با The Recycler، به سایر بازیکنان آسیب برسانید تا زمانی که چالش شما کامل شود. در انتها هم تنها کافی است یکی از هم‌تیمی‌های ناک‌اوت شده خود را زنده کنید.

مندلورین در حال تماشای محیط در فورتنایت

چالش‌های هفته پنجم فورتنایت – Primal

اسم چالش توضیحات

Deal damage with SMGs

روی آتش ۱۰ سازه مختلف را بسازید (میزان آسیب‌رسانی ۱۰۰۰)

Search ammo boxes

پنج جعبه مهمات را باز کنید

Use a campfire

از یک کمپ‌فایر استفاده کنید

Modify vehicles with off-road tires

سه ماشین را با لاستیک‌های آف‌رود شخصی‌سازی کنید

Drive from Sweaty Sands to Colossal Crops without leaving the vehicle

بدون اینکه از ماشین خارج شوید، از Sweaty Sands تا Colossal Crops را رانندگی کنید

Maintain a speed of 65 or greater for 4 seconds in a vehicle

برای چهار ثانیه، سرعت وسیله نقلیه خود را حداقل به ۶۵ برسانید

Get 2 seconds of airtime in a vehicle

با وسیله نقلیه دو ثانیه میان آسمان و زمین باشید

در جریان هفته پنجم، بازیکن می‌توانند سه چالش را با یکدیگر ترکیب کنند. چالش مربوط به رانندگی از Sweaty Sands تا Colossal Crops به‌همراه رانندگی با حداقل سرعت ۶۵ و همچنین چلنج دو ثانیه میان آسمان و زمین بودن، مواردی هستند که می‌توانید آن‌ها را با یک بار تلاش کسب کنید. فقط یادتان باشد که اصلا از ماشین خارج نشوید.

در ادامه از یک کمپ‌فایر استفاده کنید و پنج جعبه مهمات را هم بردارید. مهم نیست در کدام محیط این کار را انجام می‌دهید، صرفا برداشتن تعداد جعبه‌های ذکر شده مد نظر است. همچنین باید با سلاح‌های SMG هم به سایر بازیکنان آسیب برسانید و در انتها، لاستیک‌های آف‌رود را پیدا و به‌واسطه‌ی آن‌ها ماشین‌ها را شخصی‌سازی کنید. این دسته از لاستیک‌ها به‌راحتی در محیط‌های بازی یافت می‌شوند.

نقشه فورتنایت

چلنج های هفته ششم فورتنایت – Primal

اسم چالش توضیحات

Open safes

سه عدد گاوصندوق را باز کنید

Complete bounties

سه بونتی درنظر گرفته شده را کامل کنید

Reach max shields in different matches

در سه بازی مختلف نوار شیلد خود را تا انتها پر کنید

Stay within 20m of a player for 3 seconds while wearing a prop disguise

به مدت سه ثانیه و در حالی که لباس مبدل پوشیده‌اید، در فاصله ۲۰ متری از یکی از بازیکنان قرار بگیرید

Hit from 50m or greater with a bow

به یکی از بازیکنان را با کمان از فاصله ۵۰ متری یا بیشتر ضربه بزنید

Complete the swimming time trial at Weeping Woods or Coral Castle

مسابقه زمانی شنا در یکی از محیط‌های Weeping Woods یا Coral Castle را کامل کنید

Visit Fancy View, Rainbow Rentals, and Lockie’s Lighthouse

از محیط‌های Fancy View، Rainbow Rentals و Lockie’s Lighthouse دیدن کنید

در جریان چلنج های هفته ششم، در اولین چالش باید به‌سراغ گاو صندوق‌های بازی بروید. هر یک از محیط‌های اسم دار بازی دارای گاو صندوق‌های مختلفی هستند که می‌توانید به‌سراغ آن‌ها رفته و چالش ذکر شده را کامل کنید. این در حالی است که برای چالش دوم، باید به‌سراغ تابلوهای Bounty رفته و سه عدد از آن ها را کامل کنید. برای چالش شیلد هم تنها کافی است در سه بازی، از آیتم‌های پر کننده شیلد استفاده و نوار شیلد خود را به ۱۰۰ برسانید.

در ادامه، یکی از ویژگی‌های چپتر دوم، این است که می‌توانید به مکان‌های مشخصی رفته و لباس کاراکتر خود را بدون خارج شدن از بازی تغییر دهید. درواقع در این مکان‌ها باید با Npcهایی صحبت کنید که به شما اجازه تغییر لباس می‌دهند. در هفته ششم بازیکنان باید از حداقل فاصله ۵۰ متری با کمان به سایر بازیکنان آسیب وارد کنند. همچنین باید چالش زمانی شنا کردن را هم در یکی از محیط‌های Weeping Woods یا Coral Castle کامل کنید. در انتها هم از محیط‌های Fancy View، Rainbow Rentals و Lockie’s Lighthouse دیدن کنید.

کریتوس و مسترچیف در بازی فورتنایت

چلنج های هفته هفتم فورتنایت – Primal

اسم چالش توضیحات

Makeshift weapon elimination

یک بازیکن را با سلاح Makeshift از بین ببرید

Primal weapon elimination

یک بازیکن را با سلاح پرایمال از بین ببرید

Mechanical weapon elimination

یک نفر را با سلاح مکانیکال از بین ببرید

Mark weapons of different rarity

یک سلاح از هر ارزش مختلف را علامت‌گذاری کنید

Collect meat or peppers

پنج عدد گوشت یا فلفل را جمع کنید

Consume Foraged items

سه عدد از آیتم‌های Foraged را استفاده کنید

Hunt Raptors

دو عدد رپتور را شکار کنید

در جریان هفته هفتم، بازیکنان آن‌چنان چالش خاصی را کسب نخواهند کرد. در جریان سه چالش ابتدایی، باید یک بازیکن را با سلاح‌های Makeshifft، Primal و Mechanical از بین ببرید. در ادامه، یک سلاح از هر ارزش بازی را علامت گذاری کنید. همچنین پنج عدد فلفل یا گوش را جمع کنید. در انتها هم تنها کافی است از سه عدد از آیتم‌های Foraged فورتنایت چپتر ۲ استفاده کنید. همچنین دو عدد رپتور را هم شکار کنید.

تصویر لیک شده از صفحه لودینگ مراحل خاص بازی فورتنایت با حضور شخصیت هورایزن گوریلا گیمز

چلنج های هفته هشتم فورتنایت – Primal

اسم چالش توضیحات

Collect research books from Holly Hedges and Pleasant Park

کتاب‌های تحقیقاتی را در محیط‌های Holly Hedges و Pleasant Park بردارید

Use launcher from Guardian Towers

سه بار از لانچر در محیط Guardian Towers استفاده کنید

Open chests at The Spire or Guardian Towers

در یکی از محیط‌های The Spire یا Guardian Towers دو عدد صندوق را باز کنید

Damage opponent within 10 seconds of landing

در بازه زمانی ۱۰ ثانیه پس از فرود آمدن روی زمین، به سایر بازیکنان آسیب وارد کنید

Use Firefly Jar at the Pizza Pit

از یک آیتم Firefly Jar در محیط Pizza Pit استفاده کنید

Drive from Durrr Burger to Pizza Pit without exiting a vehicle

بدون اینکه از ماشین خارج شوید، از Durr Burger تا Pizza Pit را رانندگی کنید

برای کسب چالش اول از هفته هشتم، باید به‌سراغ کتاب‌ خانه‌های قرار گرفته در محیط‌های Holly Hedges و Pleasant Park بروید. در چالش دوم و سوم، پیشنهاد می‌کنم وارد محیط Guardian Towers شوید و ابتدا سه صندوق را باز کنید. سپس یک لانچر پیدا کرده و سه بار از آن استفاده کنید. همچنین اگر در بازه زمانی ۱۰ ثانیه پس از فرود آمدن به سایر بازیکنان آسیب وارد کنید، چهارمین چلنج این هفته را هم کسب خواهید کرد.

 در ادامه، بدون این که از ماشین خارج شوید، از Durr Burger تا Pizza Pit را رانندگی کنید. همچنین اگر آیتم Firefly Jar دارید،‌ از آن در محیط Pizza Pit استفاده کنید.

پرسش‌های متداول

چالش‌های فورتنایت چه جوایزی دارند؟

با انجام چالش‌های هفتگی فورتنایت، می‌توانید XP دریافت کنید و سطح خودتان را در بازی بالا ببرید. با رسیدن به سطوح بالاتر در بتل‌پس بازی، جوایز مربوطه را دریافت خواهید کرد که شامل مواردی مثل اسکین یا تجهیزات مختلف هستند.

آیا چالش‌های هفتگی فورتنایت محدودیت زمانی دارند؟

چالش های هر فصل از فورتنایت را می‌توانید تا پایان آن فصل انجام بدهید و برای مثال، با اضافه شدن چالش های هفته دوم، چالش های هفته اول از بین نمی‌روند. تنها با پایان هر فصل کل چالش های باقی‌مانده از آن از دسترس خارج خواهند شد.

آیا چالش های فورتنایت را فقط در حالت بتل رویال اصلی می‌توان دریافت کرد؟

کاربران می‌توانند به‌صورت تک‌نفره، یا با دوستان خود در همان حالت اصلی فورتنایت مشغول کسب چالش‌ها شوند، اما در حالت کلی محدودیتی برای شما درنظر گرفته نشده است و در سایر حالت‌های زمانی یا تیم رامبل هم می‌توانید چالش های هفتگی فورتنایت را کامل کنید.

منبع: زومجی

شاید برایتان جذاب باشد

چگونگی استریمر شدن

آیا ما هم می‌توانیم استریمری مثل نینجا شویم؟

دوست دارید استریمر شوید؟ دوست دارید مثل نینجا شوید؟ دوست دارید بازی کنید و پول …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *