دوشنبه، ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
خانه / مقالات / مقاله آموزشی / راهنمای بازی Red Dead Redemption 2 – چگونه مراحل Help A Brother Out و Brothers And Sisters, One And All را به اتمام برسانیم؟

راهنمای بازی Red Dead Redemption 2 – چگونه مراحل Help A Brother Out و Brothers And Sisters, One And All را به اتمام برسانیم؟

چندین ماموریت جدید در فصل چهارم Red Dead Redemption 2 اضافه شده‌اند که هرکدام داستان و شخصیت‌های خاص خود را دارند در این راهنمای بازی Red Dead Redemption 2 قصد به شما آموزش دهیم چگونه مراحل Help A Brother Out و Brothers and Sisters, One and All را به اتمام برسانید.

برای ماموریت Help A Brother Out شما به یک راهب کمک می‌کنید تا برده‌ها را آزاد کنید. شما می‌توانید او را نزدیک ورودی مغازه‌ای در شرق Saint Denis پیدا کنید. اگر تصمیم بگیرید که به او کمک مالی کنید او به شما از مغازه‌ای می‌گوید که احتمال می‌دهد در آن برده نگه‌داری می‌شود. وارد مغازه که شدید به سمت قفسه کتاب‌ها بروید. شما علائمی روی زمین خواهید دید که متوجه غیر عادی بودن این قفسه کتاب می‌شوید. صاحب مغازه به شما شکایت می‌کند که می‌تواند او را بترسانید و کار خود را انجام دهید. کتاب قرمز رنگ را بکشید تا دری مخفی باز شود. از پله‌ها پایین روید و دو برده را پیدا خواهید کرد که انگلیسی صحبت نمی‌کنند. آن‌ها را پیش راهب ببرید و او در ازای این کار به شما کالکشنی از ظرف‌ها هدیه می‌دهد که می‌تواند قبول یا رد کنید.

در آخر شما یک بار دیگر با این راهب ملاقات خواهید کرد که ماموریت Brothers and Sisters, One and All خواهد بود. او همراه راهبه‌ای دیگر و تعدادی کودک در شمال Saint Denis نزدیک کلیسایی هستند. یکی از کودکان صلیب راهبه را می‌دزدد و شما باید او را به سرعت تعقیب کنید.

در آخر خیابان به چب بروید و سپس از کنار مردی که در گوشه نشسته به سمت راست بروید. سپس شما او را در حال دعوا با مرد دیگری می‌بینید مداخله کنید و بعد از آن کودک صلیب را انداخته و فرار می‌کند. اگر شما بتوانید این پروسه را زیر ۱۹ ثانیه انجام دهید به شما تروفی طلایی تعلق می‌گیرد.

این منطقه همان جایی است که شما به صورت اتفاقی خانم Downes را می‌بینید و او به پلیس شکایت می‌کند که شما در حال آزار وی هستید از دست پلیس‌ها فرار کنید و پنهان شوید ممکن است حتی مجبور باشید از شهر خارج شوید. سپس بازگردید به کلیسا و صلیب را برگردانید. جایزه نقدی در انتظارتان نخواهد بود اما به نوار Honor شما می‌افزاید.

منبع: گیم نیوز

شاید برایتان جذاب باشد

بازی Ghost of Tsushima

همه Fox Denها در بازی Ghost of Tsushima را کجا پیدا کنیم؟

Fox Denها در بازی Ghost of Tsushima را پیدا کنید تا این دوستان مکار شما …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *