چهارشنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۰
خانه / مقالات / مقاله آموزشی / آموزش قدم به قدم چالش های فصل هفتم از چپتر دوم Fortnite

آموزش قدم به قدم چالش های فصل هفتم از چپتر دوم Fortnite

فصل هفتم از چپتر دوم فورتنایت با نام Invasion روز سه شنبه ۱۸ خرداد ماه در دسترس قرار گرفت و در این مطلب راهنمای چلنج‌های فورتنایت را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.

در تاریخ ۱۸ خرداد ماه، اپیک گیمز (Epic Games)، سازنده و ناشر فورتنایت، فصل هفتم را در اختیار کاربران قرار داد. ازاین‌رو همانند رویدادهای گذشته با انتشار یک ویدیو سینمایی، کاربران با فضای فصل Invasion آشنا شدند و در این فصل، شاهد حضور بیگانگان در بازی هستیم. طبق روال همیشه، ماهم با آغاز فصل هفتم، راهنمای چلنج‌های فورتنایت را برای شما آماده کرده‌ایم. در نظر داشته باشید که این مطلب هر هفته با آموزش چلنج‌های هفتگی فورتنایت به‌روزرسانی می‌شود.

چالش‌های هفته اول فورتنایت – Invasion

اسم چالش توضیحات

Collect different weapon types

پنج گونه مختلف از سلاح‌های بازی را جمع‌آوری کنید

Search chests at Steamy Stacks or Craggy Cliffs

در Steamy Stacks یا Craggy Cliffs صندوق باز کنید

Deal damage with the Pulse Rifle

با سلاح پالس رایفل به سایر بازیکنان آسیب برسانید (میزان آسیب رسانی ۵۰۰)

Eliminate a player with the Rail Gun

یکی از دشمنان بازی را با Rail Gun از بین ببرید

Upgrade weapons at upgrade benches

پنج پارت ماشین، اتوبوس، تراکتور یا تریلی‌های داخل بازی را جمع کنید

Accept a quest from a payphone

ازطریق باجه تلفن یک مأموریت را قبول کنید

Upgrade weapons at an upgrade bench

سه اسلحه را ازطریق میزهای ارتقای سلاح ارتقا دهید

Buy a shield potion from a Mending Machine

از یک مندینگ ماشین یک آیتم ارتقا دهنده شیلد خریداری کنید
Place rubber ducks in Retail Row, Pleasant Park and Believer Beach سه بار رابر داک‌ها را در Retail Row، Pleasant Park و Bleiever Beach جای‌گذاری کنید
Collect 10 different IO tech weapons سه بار ۱۰ عدد سلاح‌های IO Tech را جمع‌آوری کنید
Collect Stone From The Aftermath ۱۰۰ عدد سنگ را از منطقه The Aftermath بردارید
Interact with Bunker Jonesy’s conspiracy board با تابلو داخل کلبه بانکر جونیز تعامل داشته باشید
Converse with Sunny, Abstrakt, Dreamflower, Riot or Bushranger سه بار با NPCهای سانی، ابسترکت، دریم‌فلوور، رایت یا بوش‌رنجر گفت‌وگو کنید

در جریان اولین هفته از چالش های فصل هفتم، کاربران باید پنج نوع سلاح مختلف را پیدا کنند. یادتان باشد که منظور ارزش سلاح نیست. برای مثال شاتگان، اسالت رایفل، تک‌تیرانداز و موارد مشابه. در جریان دومین چالش هم باید به‌سراغ یکی از محیط‌های Steamy Stacks یا Craggy Cliffs رفته و تعدادی صندوق باز کنید. این در حالی است که در ادامه باید با سلاح پالس رایفل به سایر بازیکنان آسیب برسانید و ازطریق ریل گان هم یک نفر را بکشید. بازیکنان برای ارتقای سلاح‌های خود باید به‌سراغ میز کارهای داخل بازی رفته و سلاح خود را با متریال‌هایی که جمع‌آوری کرده‌اند، ارتقا دهند. با ارتقای سه سلاح چالش این بخش هم کامل می‌شود. پیشنهاد می‌کنم هر سه ارتقا را پای یک میز انجام دهید تا دو چالش به‌صورت همزمان برای شما کامل شود.

مطالب مرتبط:

باجه تلفن، به تازگی به فصل هفتم اضافه شده است و تنها کافی است به‌سراغ یکی از باجه‌های تلفن بازی رفته و یک مأموریت را قبول کنید. همچنین ازطریق مندینگ ماشین، یک آیتم ارتقا دهنده شیلد را خریداری کنید. در جریان چالش قرار دادن اردک لاستیکی در Retails Row، Pleasant Park و Believer Beach، باید اشاره کنم که معمولا در مناطق ساحلی و دارای استخر بازی اردک‌های لاستیکی باد شده را مشاهده خواهید کرد و هرکدام از آن‌ها را باید در یکی از محیط‌های ذکر شده قرار دهید. سلاح‌های IO Tech هم یکی دیگر از مواردی است که در این هفته باید به‌سراغ آن‌ها بروید و تنها کافی است سه بار، ۱۰ عدد از آن‌ها را پیدا کنید.

برای کامل کردن سایر چالش های لجندری هم باید به منطقه Aftermath رفته و ۱۰۰ سنگ را بردارید. همچنین با باید به‌سراغ بانکر جونیز رفته و با تابلو داخل کلبه او تعامل داشته باشید که از طریق ویدیو راهنما چالش بانکر جونیز می‌توانید محل دقیق آن را مشاهده کنید. در انتها باید با سه بار با یکی از NPCهای سانی، ابسترکت، دریم‌فلوور، رایت یا بوش‌رنجر گفت‌وگو کنید که در راهنمای چالش NPCها می‌توانید محل دقیق‌شان را مشاهده کنید.

بازیکن فورتنایت در حال پرواز کردن

چالش‌های هفته دوم فورتنایت – Invasion

اسم چالش توضیحات

Search chests at Corny Complex or Lazy Lake

هفت عدد صندوق را در Corny Complex یا Lazy Lake باز کنید

Explosive damage to opponents or opponent structures

به‌واسطه‌ی سلاح یا آیتم‌های انفجاری به سایر بازیکن یا سازه‌های آن‌ها آسیب وارد کنید (میزان آسیب رسانی ۵۰۰)

Collect spray cans from warehouses in Dirty Docks or garages in Pleasant Park

دو قوطی اسپری را از داخل انبار Dirty Docks یا گاراژهای Pleasant Park بردارید

Destroy equipment at Satellite Stations

۱۵ عدد از تجهیزات داخل Satellite Stations را از بین ببرید

Search for a graffiti-covered wall at Hydro 16 or near Catty Corner

در نزدیکی Catty Corner یا Hydro 16 به دنبال یک دیوار با نقاشی گرافیتی روی آن باشید

Visit different named locations in a single match

در یک بازی از پنج محیط اسم‌دار دیدن کنید

Enter a UFO

وارد یک UFO شوید

Interact with a dead drop in Weeping Woods

با یک Dead Drop تعامل داشته باشید

Step onto a Body Scanner

با یک اسکنر بدن تعامل داشته باشید

Converse with Rick Sanchez, Marigold, Maven, or Special Forces

با ریک سانچز، مریگلد، میون یا نیروهای ویژه مکالمه داشته باشید

Deal damage with IO tech weapons

با سلاح‌های IO Tech به سایر بازیکنان بازی آسیب وارد کنید (میزان آسیب رسانی ۲۰۰)

Damage an IO Guard

به یک نگهبان IP آسیب وارد کنید

در جریان اولین چلنج از هفته دوم، کاربران باید هفت صندوق را در یکی از محیط‌های Lazy Lake یا Corny Complex باز کنند. همچنین به‌واسطه‌ی سلاح‌های انفجاری یا آیتم‌های Explosive، به‌سایر بازیکنان یا سازه‌های آن‌ها آسیب وارد کنند. ازطرفی باید به‌ئراغ انبارهای Dirty Docks یا گاراژهای Pleasant Park رفته و قوطی‌های اسپری بردارید که پیشنهاد می‌کنم به‌سراغ گاراژهای پلیزنت پارت بروید. نابود کردن تجهیزات Satellite Stationها یکی دیگر از مواردی است که باید آن‌ها را انجام دهید و به‌دنبال دیوارهای گرافیکی نقاشی شده در Hydro 16 یا نزدیکی Catty Corner بروید.

یادتان باشد برای بازدید از پنج محیط اسم‌دار، حتما باید در یک بازی این کار را انجام دهید و بهترین راه، ترکیب این چالش با چلنج UFO است. به مناطق بنفش‌رنگ رفته و یکی از سفینه‌های UFO را از آن خود کرده و از محیط‌ها بازدید کنید. در اولین چالش لجندری خود هم باید به‌سراغ Dead Dropها بروید که ازطریق ویدیو راهنما Dead Dropهای فورتنایت می‌توانید محل دقیق آن‌ها را مشاهده کنید. البته تنها کافی است با یکی از آن‌ها تعامل داشته باشید. در ادامه باید به‌سراغ یکی از بادی اسکنرهای بازی بروید و با آن تعامل داشته باشید که ازطریق ویدیو راهنمای Body Scanner می‌توانید محل دقیق یکی از آن‌ها را مشاهده کنید.

یکی دیگر از چالش های هفته دوم، به شخصیت‌های ریک سانچز، مریگلد، میون و نیروهای ویژه مربوط می‌شود. اگر یکی از آن‌ها را در نقشه بازی مشاهده کردید، تنها کافی است یه گفت‌وگو را شکل دهید تا چالش کامل شود. سپس یک سلاح IO Tech را پیدا کرده و به سایر بازیکنان آسیب برسانید. در انتها هم یک نگهبان IO را از بین ببرید.

بازیکن فورتنایت در حال استراحل کردن

چالش‌های هفته سوم فورتنایت – Invasion

اسم چالش توضیحات

Get Slone’s orders from a payphone

یک مأموریت اسلون را از باجه تلفن دریافت کنید

Converse with Sunny, Joey or Beach Brutus

با سانی، جوی یا بیچ بروتوس مکالمه داشته باشید

Place welcome signs in Pleasant Park and Lazy Lake

چهار عدد تابلو خوش‌آمد گویی را در منطقه Pleasant Park یا Lazy Lake قرار دهید

Place boomboxes in Believer Beach

دو عدد Boombox را در Believer Beach قرار دهید

Place alien light communication device on mountain tops

دو عدد نور ارتباطی بیگانگان را در بالاترین نقاط کوه قرار دهید

Collect cat food

دو عدد غذای گربه پیدا کنید

Dance near a lit campfire

پیدا کردن آرتیفکت‌های طلایی در نزدیکی The Spire

Catch fish at a fishing spot

پنج بار در مکان‌های مربوط به ماهیگیری، ماهی بگیرید

Destroy Boats

سه قایق را منفجر کنید

Glide 20 meters while holding a chicken

درحالی ۲۰ متر پرواز کنید که یک مرغ در دست دارید

Finish in the top 10

در یک دور از بازی کردن خود، بین ۱۰ بازیکن اول باشید

Travel between Porta-Potties

بین Porta-Potties ترول کنید

Use nuts and bolts

از Nut و Boltها سه بار استفاده کنید

در جریان چالش Nut و Bolt که جزو متریال‌های سیستم ساخت و ساز بازی هستند، بهترین راه این است که پیش ریک سانچز رفته و از وی این متریال‌ها را خریداری و از طریق سیستم ساخت و ساز، چالش مورد نظر را انجام دهید که ویدیو محل ریک سانچز در فورتنایت کمک حال شما خواهد بود. کاربران به‌واسطه‌ی بعضی از اتاقک‌های کوچک قرار گرفته در نقشه بازی، می‌توانند به بخش دیگری از محیط نقل مکان کنند که در ویدیو راهنمای Porta-Potties محل دقیق یکی از این اتاقک‌ها را متوجه خواهید شد. همچنین باید تلاش کنید و در یک دور از بازی کردن خود، در میان ۱۰ بازیکن برتر بازی قرار بگیرید. 

یکی از چالش های جالب هفته سوم، این است که یک مرغ را در دست گرفته و ۲۰ متر پرواز کنید. ازطرفی سه قایق را منفجر کرده و در مناطق مخصوص ماهیگیری، پنج ماهی را شکار کنید. در جریان یکی دیگر از چالش‌های لجندری هم باید یک کمپ‌فایر کاشته و کنار آن برقصید یا به‌سراغ کمپ‌فایرهای داخل بازی بروید. در چلنج های اپیک بازی و چالش قرار دادن سیگنال‌های بیگانگان بازیکنان با مراجعه به ویدیو راهنما محیط سینگال‌های بیگانگان می‌توانند محل دقیق قرارگیری این نور یا همان سیگنال‌ها را مشاهده کنند.

همچنین باید دو عدد غذای گربه پیدا کنید و ازطریق باجه تلفن، یکی از مأموریت‌های اسلون را انجام دهید. در هفته سوم هم سه کاراکتر به نام‌ ای سانی، جوی و بیچ بروتوس برای شما درنظر گرفته شده که باید با یکی از آن‌ها مکالمه داشته باشید. برای چالش تابلو خوش‌آمد گویی هم حتما نباید تابلو خاصی پیدا کنید، بلکه باید به‌سراغ تابلو مورد نظر در محیط‌های ذکر شده رفته و با آن‌ها تعامل داشته باشید.

حضور لوکی در بازی بتل رویال فورتنایت برای مشترکین سرویس Fortnite Crew

چالش‌های هفته چهارم فورتنایت – Invasion

اسم چالش توضیحات

Deal damage near an Abductor

در نزدیکی یک Abductor، به سایر بازیکنان آسیب برسانید (میزان آسیب‌رسانی ۱۰۰۰)

Destroy hiding places

سه مکانی را که در آن‌ها مخفی می‌شوید، از بین ببرید

Destroy objects at Retail Row, Lazy Lake, Pleasant Park, or Holly Hatchery

پنج شیء مختلف را در یکی از محیط‌های Retail Row، Lazy Lake، Pleasant Park یا Holly Hatchery از بین ببرید

Experience low gravity with Alien Nanites or on the Mothership

به‌واسطه‌ی Alien Nanites یا مادرشیپ، جاذبه کم را تجربه کنید

Hunt an infected animal

یک حیوان آلوده را شکار کنید

Travel in a Saucer

با یک سفینه ۱۰۰۰ متر را پرواز کنید

Abduct an opponent with a Saucer tractor beam

با سلاح Saucer یکی از بازیکنان را بزدید

Search the farm for clues

مزرعه را برای پیدا کردن دو سرنخ بگردید

Visit Farmer Steel’s favorite places

از سه مکان‌ مورد علاقه Farmer Steel دیدن کنید

Place missing person signs in Weeping Woods and Misty Meadows

چهار تابلو اعلانات شخص گمشده را در Weeping Woods یا Misty Meadows در جای خود قرار دهید

Collect Doomsday Preppers Guide

Doomsday Preppers Guide را جمع‌آوری کنید

Forage for food, need supplies

Forage برای غذا، احتیاج به لوازم

در جریان هفته چهارم، بازیکنان ابتدا باید در نزدیکی یک Abductor، سفینه بسیار بزرگ بیگانگان در نقشه بازی، قرار گرفته و به سایرن بازیکن‌ها آسیب وارد کنند. در ادامه، به‌سراغ مکان‌هایی که می‌توانید در آن‌ها قایم شوید رفته و سه عدد از آن‌ها را خراب کنید. در جریان سومین چلنج هم باید به‌سراغ اشیاء و موارد قابل خراب کردن در یکی از محیط‌های ذکر شده رفته و پنح عدد از آن‌ها را خراب کنید. برای مثال صندلی‌ها و میزهای داخل خانه‌ها را خراب کنید. بازیکنان فورتنایت در این هفته به یک آیتم جدید به نام Alien Nanites دسترسی پیدا می‌کنند. حال از این آیتم‌ها استفاده و به داخل محیط Alien Biome ایجاد شده بروید. 

برای کشتن یک حیوان آلوده شده هم تنها کافی است محیط‌های اطراف مادرشیپ‌ را بگردید، زیرا در این مکان‌ها می‌توانید حیوان‌های آلوده شده را پیدا کنید. دراین‌میان اشاره کنم که برای کسب دو چالش پرواز با یک سفینه و ربودن یک بازیکن با سلاح Saucer، تنها کافی است یکی از سفینه‌های UFO بازی را پیدا کرده و سوار آن شوید که به Saucer یا بشقاب پرنده معروف هستند. بازیکنان با ۱۰۰۰ متر پرواز کردن ازطریق این سفینه‌ها می‌توانند اولین چالش را کامل کرده و با شلیک به سایر بازیکنان و آسیب رساندن به آن‌ها دومین چالش را تکمیل کنند.

در جریان اولین چلنج لجندری بازی، بازیکنان فورتنایت باید دراطراف محیط Corny Complex به دنبال سه ذربه‌بین بگردند که نقش سرنخ را ایفا می‌کنند. بازیکنان با مشاهده‌ی ویدیو سرنخ‌های چالش فورتنایت می‌توانند محل دقیق این ذره‌بین‌ها را متوجه شوند. برای متوجه شدن از مکان‌های مورد علاقه فارمر استیل هم تنها کافی است ویدیو مربوط به چالش مکان‌های مورد علاقه Farmer Steel را مشاهده کنید. برای کسب سومین چالش لجندری هفته چهارم هم به یکی از مکان‌های ذکر شده رفته و با تابلو‌های اعلان شخص گمشده تعامل داشته باشید. 

در جریان چالش دومزدی، در شرق محیط Slurpy Swamp یک Hydro 16 POI قرار دارد که بازیکنان می‌توانند درطبقه همکف اداره این محیط، راهنمای ذکر شده را بردارند. در ادامه باید پنج آیتم غذا را که باعث افزایش نوار سلامت یا شیلد می‌شود، پیدا کنید. برای آخرین چلنج هم تنها کافی است وارد یکی از محیط‌های مزرعه‌ای شوید و در داخل زمین‌های کشاورزی، آیتم‌ها را برداشت کنید که می‌توانید ازطریق‌شان گاوصندوق‌ها را هم باز کنید.

پرسش‌های متداول

چالش‌های فورتنایت چه جوایزی دارند؟

با انجام چلنج های هفتگی فورتنایت، می‌توانید XP دریافت کنید و سطح خودتان را در بازی بالا ببرید. با رسیدن به سطوح بالاتر در بتل‌پس بازی، جوایز مربوطه را دریافت خواهید کرد که شامل مواردی مثل اسکین یا تجهیزات مختلف هستند.

آیا چالش‌های هفتگی فورتنایت محدودیت زمانی دارند؟

چالش های هر فصل از فورتنایت را می‌توانید تا پایان آن فصل انجام بدهید و برای مثال، با اضافه شدن چالش های هفته دوم، چالش های هفته اول از بین نمی‌روند. تنها با پایان هر فصل کل چالش های باقی‌مانده از آن از دسترس خارج خواهند شد.

آیا چالش‌های فورتنایت را فقط در حالت بتل رویال اصلی می‌توان دریافت کرد؟

کاربران می‌توانند به‌صورت تک‌نفره، یا با دوستان خود در همان حالت اصلی فورتنایت مشغول کسب چالش‌ها شوند، اما در حالت کلی محدودیتی برای شما درنظر گرفته نشده است و در سایر حالت‌های زمانی یا تیم رامبل هم می‌توانید چالش های هفتگی فورتنایت را کامل کنید.

منبع: زومجی

شاید برایتان جذاب باشد

بازی Outriders

راهنمای تروفی و اچیومنت بازی Outriders

تروفی و اچیومنت‌های بازی Outriders به‌گونه‌ای است که کاربران برای کسب تمامی آن‌ها باید تمامی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *